Uitbreiding huurvloot Hermans Rental

151, dat is de eindbalans van het aantal nieuwe machines waarmee onze huurvloot in 2017 werd uitgebreid. Deze uitbreiding was nodig om aan de steeds groter wordende vraag te voldoen en om de vloot jong en modern te houden.

Maar liefst 113 industriële heftrucks, 7 verreikers,  4 ruw terrein heftrucks, 1 semi-ruw terrein heftruck,  3 spinhoogwerkers, 1 knikmops, 1 minigraver, en 21 hoogwerkers en schaarliften versterken sinds 2017 het aanbod van onze huurtoestellen.

"Deze investering was nodig om aan de steeds groter wordende vraag te voldoen”, verduidelijkt Geert Hermans, rental manager bij Hermans heftrucks. “In de voorbije twee jaar realiseerden we een omzetgroei van 50% met onze verhuurafdeling. Dat zou nooit gelukt zijn zonder een jonge, betrouwbare verhuurvloot. Onze klanten appreciëren dat en daarom zullen wij ook in de toekomst blijven investeren."

De cijfers

Niet minder dan 113 nieuwe industriële Toyota heftrucks maken dat de heftruckvloot een behoorlijke uitbreiding en verjonging kreeg.
De meest opvallende onder de nieuwkomers zijn onder andere een 5 ton elektrische heftruck, heftrucks met een doorrijhoogte onder 2 m, en heftrucks met hefhoogtes tot 6,5 m. Een uitgebreide waaier aan opties zoals bijvoorbeeld een blue spot, cabine of LED verlichting  garanderen uw veiligheid en comfort en staan in voor energiezuinigheid.

3 Platform Basket spinhoogwerkers waarvan de 22 m versie voortaan ook uitgerust kan worden met een lier zodat deze eveneens als hijskraan gebruikt kan worden. Ideaal voor werven die moeilijk toegankelijk zijn door plaatsgebrek of zwaar terrein.

7 Merlo verreikers  – 3 starre en 4 roto’s, waaronder een 26 m roterende verreiker. Deze kan worden uitgerust met een werkkooi om als hoogwerker gebruikt te worden of met een lier om te dienen als hijskraan. Zo kan éénzelfde machine, drie machines vervangen op dezelfde werf.

1 Prins semi-ruw terrein lichtgewicht heftruck die voornamelijk gebruikt wordt in de tuinbouw, fruitteelt en tentenbouwsector.

21 Extra JLG en Genie hoogwerkers en schaarliften waaronder de nieuwe JLG 400SC. Deze telescoophoogwerker is geschikt voor werken op ruw terrein. De rubberen rupsen zorgen voor minder sporen of schade aan de ondergrond.

1 Extra Knikmops en 1 extra Hitachi minigraver.  Versterking voor ons grondverzet team.

4 Manitou ruw-terrein 4x4 heftrucks om het rijtje compleet te maken. Echte krachtpatsers voor alle ondergronden.

Nood aan extra capaciteit?

Neem eens een kijkje op onze pagina Huren en ontdek ons uitgebreid aanbod.

Recent Hefnieuws
Toyota BT Tyro elektrische transpalletten en stapelaars

Eerste indruk: Toyota BT Tyro instapmodellen

Onder de familienaam BT Tyro lanceert Toyota elektrische transpalletten en stapelaars met lithium batterijen voor lichte toepassingen. Wij geven onze eerste indruk.

Lees meer
Merlo verreiker in het water op Antarctica

Merlo verreikers op de Zuidpool

Deze prachtige foto werd genomen op Antarctica. Ja u ziet het goed, er rijden zelfs Merlo verreikers rond op de zuidpool. En dat al sinds 1985.

Lees meer