Officieel Toyota en BT dealer

Hermans Heftrucks verkoopt al geruime tijd Toyota vorkheftrucks en BT magazijntrucks. Sinds 1 april 2015 mogen wij ons nu ook erkend verdeler van Toyota Material Handling Belgium noemen.

“In Hermans Heftrucks zien wij een trouwe partner.  Als verdeler was er met Hermans Heftrucks reeds een goede band, een nauwere samenwerking was de logische volgende stap.” 
- Peter Van Cauwenbergh, Commercial Director bij Toyota Material Handling Belgium

Concreet betekent dit dat Hermans Heftrucks het aanspreekpunt vormt in de noordelijke helft van de provincie Antwerpen voor klanten met interesse in Toyota vorkheftrucks en BT magazijntrucks.

Toyota Material Handling is producent van Toyota vorkheftrucks en BT magazijntrucks.  Als onderdeel van de Toyota Group, houdt ook de Europese tak zich aan de originele manier van denken. Continue verbetering, teamwork en respect zijn tevens de waarden waarop het gerenommeerde Toyota productie systeem is gebouwd. Dat reflecteert zich vandaag de dag in kwaliteit van de Toyota vorkheftrucks en BT magazijntrucks.

Meer over Toyota?

Ontdek het aanbod Toyota heftrucks en BT intern transport materiaal hier.

Recent Hefnieuws
Vossal gebruikt rupshoogwerker van Hermans Heftrucks

Vossal en Hermans Heftrucks: huurpartners van het eerste uur

Toen Hermans Heftrucks met de verhuur van machines begon, was de specialist in aluminium ramen en deuren Vossal bij de eersten om van die nieuwe dienst gebruik te maken.

Lees meer
Slingsby showroom in London singlelift trucks

De voorloper van de handtranspallet

De spiegel van een bestelwagen van Hermans wordt beschadigd in een aanrijding. Een heel banale gebeurtenis, maar dit voorval is de aanleiding voor de gift van een museumstuk. De voorloper van de handtranspallet.

Lees meer