Officieel Toyota en BT dealer

Hermans Heftrucks verkoopt al geruime tijd Toyota vorkheftrucks en BT magazijntrucks. Sinds 1 april 2015 mogen wij ons nu ook erkend verdeler van Toyota Material Handling Belgium noemen.

“In Hermans Heftrucks zien wij een trouwe partner.  Als verdeler was er met Hermans Heftrucks reeds een goede band, een nauwere samenwerking was de logische volgende stap.” 
- Peter Van Cauwenbergh, Commercial Director bij Toyota Material Handling Belgium

Concreet betekent dit dat Hermans Heftrucks het aanspreekpunt vormt in de noordelijke helft van de provincie Antwerpen voor klanten met interesse in Toyota vorkheftrucks en BT magazijntrucks.

Toyota Material Handling is producent van Toyota vorkheftrucks en BT magazijntrucks.  Als onderdeel van de Toyota Group, houdt ook de Europese tak zich aan de originele manier van denken. Continue verbetering, teamwork en respect zijn tevens de waarden waarop het gerenommeerde Toyota productie systeem is gebouwd. Dat reflecteert zich vandaag de dag in kwaliteit van de Toyota vorkheftrucks en BT magazijntrucks.

Meer over Toyota?

Ontdek het aanbod Toyota heftrucks en BT intern transport materiaal hier.

Recent Hefnieuws
Toyota BT Tyro elektrische transpalletten en stapelaars

Eerste indruk: Toyota BT Tyro instapmodellen

Onder de familienaam BT Tyro lanceert Toyota elektrische transpalletten en stapelaars met lithium batterijen voor lichte toepassingen. Wij geven onze eerste indruk.

Lees meer
Merlo verreiker in het water op Antarctica

Merlo verreikers op de Zuidpool

Deze prachtige foto werd genomen op Antarctica. Ja u ziet het goed, er rijden zelfs Merlo verreikers rond op de zuidpool. En dat al sinds 1985.

Lees meer