VITO Hoogstraten en VTI Spijker kiezen voor Toyota vorkheftrucks

De Hoogstraatse scholen VITO en VTI Spijker kiezen beide, met een Toyota, resoluut voor kwaliteit bij hun zoektocht naar de geschikte vorkheftruck.

VTI Spijker neemt een elektrische Toyota Traigo heftruck in gebruik om hun praktijkgerichte Logistiek-opleiding te optimaliseren.

VITO Hoogstraten gaat voor een Toyota Tonero toestel met LPG-motor. Deze zal voornamelijk worden ingezet bij de Technische Dienst, maar zal ook regelmatig bestuurd worden door leerlingen die hiervoor een geschikte opleiding krijgen.

Door de uitstekende kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn deze Toyota heftrucks zonder enige twijfel een top-aanwinst voor beide scholen. We zijn trots dat we ons steentje mochten bijdragen om toekomstige specialisten op te leiden. We wensen VTI Spijker en VITO Hoogstraten veel succes met hun nieuwe aanwinst en danken hen voor het vertrouwen.

Meer over Toyota heftrucks?

Ontdek de sterke punten van Toyota vorkheftrucks hier.

Recent Hefnieuws
Toyota BT Tyro elektrische transpalletten en stapelaars

Eerste indruk: Toyota BT Tyro instapmodellen

Onder de familienaam BT Tyro lanceert Toyota elektrische transpalletten en stapelaars met lithium batterijen voor lichte toepassingen. Wij geven onze eerste indruk.

Lees meer
Merlo verreiker in het water op Antarctica

Merlo verreikers op de Zuidpool

Deze prachtige foto werd genomen op Antarctica. Ja u ziet het goed, er rijden zelfs Merlo verreikers rond op de zuidpool. En dat al sinds 1985.

Lees meer