Toyota heftrucks nr. 1

Dat Toyota als producent van heftrucks nog steeds een zeer gewaardeerde speler is, blijkt nogmaals uit de cijfers die gepubliceerd werden door DHF magazine. Voor het 5de jaar op rij al staat Toyota op nr. 1 van de wereldranglijst van heftruck producenten.

De cijfers zijn gebaseerd op de netto omzet van de verschillende bedrijven.

De volledige ranglijst kunt u hier bekijken.

Dat Toyota goed blijft scoren hoeft niet te verwonderen. Het bedrijf blijft innoveren en investeren in betere toestellen voor meer veiligheid en gebruikscomfort. Zo werden eind 2015 nog twee producten genomineerd voor de “IFOY Award 2016 (International Forklift Truck of the Year)”. De Toyota Traigo 48 Lithium Ion werd genomineerd in de categorie Heftrucks met contragewicht tot 3,5 ton. In de categorie magazijntrucks (highlifters) dingt de BT Staxio SPE140L Li-ion mee voor de prijzen. De winnaars van deze award zullen worden bekendgemaakt tijdens het openingsgala van CeMAT op 31 mei in Hannover.

Meer over Toyota vorkheftrucks

Ontdek de sterkte punten van Toyota vorkheftrucks hier.

Recent Hefnieuws
Vossal gebruikt rupshoogwerker van Hermans Heftrucks

Vossal en Hermans Heftrucks: huurpartners van het eerste uur

Toen Hermans Heftrucks met de verhuur van machines begon, was de specialist in aluminium ramen en deuren Vossal bij de eersten om van die nieuwe dienst gebruik te maken.

Lees meer
Slingsby showroom in London singlelift trucks

De voorloper van de handtranspallet

De spiegel van een bestelwagen van Hermans wordt beschadigd in een aanrijding. Een heel banale gebeurtenis, maar dit voorval is de aanleiding voor de gift van een museumstuk. De voorloper van de handtranspallet.

Lees meer