Toyota heftrucks nr. 1

Dat Toyota als producent van heftrucks nog steeds een zeer gewaardeerde speler is, blijkt nogmaals uit de cijfers die gepubliceerd werden door DHF magazine. Voor het 5de jaar op rij al staat Toyota op nr. 1 van de wereldranglijst van heftruck producenten.

De cijfers zijn gebaseerd op de netto omzet van de verschillende bedrijven.

De volledige ranglijst kunt u hier bekijken.

Dat Toyota goed blijft scoren hoeft niet te verwonderen. Het bedrijf blijft innoveren en investeren in betere toestellen voor meer veiligheid en gebruikscomfort. Zo werden eind 2015 nog twee producten genomineerd voor de “IFOY Award 2016 (International Forklift Truck of the Year)”. De Toyota Traigo 48 Lithium Ion werd genomineerd in de categorie Heftrucks met contragewicht tot 3,5 ton. In de categorie magazijntrucks (highlifters) dingt de BT Staxio SPE140L Li-ion mee voor de prijzen. De winnaars van deze award zullen worden bekendgemaakt tijdens het openingsgala van CeMAT op 31 mei in Hannover.

Meer over Toyota vorkheftrucks

Ontdek de sterkte punten van Toyota vorkheftrucks hier.

Recent Hefnieuws
Mattheussen koopt Platform Basket spinhoogwerkers

Geen boom te hoog voor Mattheussen dankzij spinhoogwerkers

“Het is zeker zijn investering waard”. Mattheussen kocht 2 spinhoogwerkers en heeft nu een flink streepje voor op gebied van werkcomfort, flexibiliteit en veiligheid.

Lees meer
Merlo verreiker met schepbak bij Fingo

Fingo: "Kwaliteit en flexibiliteit doen ons voor Merlo kiezen"

"Koop de beste machines" was jarenlang de ondernemersleuze van Marc Van Cauwenbergh. Vandaag zet derde generatie Gert die visie bij Fingo voort.

Lees meer