Hermans Heftrucks levert een Merlo P120.10 HM verreiker bij Solitair. Deze 12-tonner heeft een reikwijdte van 10 m en is uitgerust met een hydraulisch weegsysteem en een op maat gemaakte vorkversteller.

 

Solitair gebruikt deze verreiker onder meer om grote bomen inclusief kluit uit de grond te scheppen en op hun vrachtwagens te laden. De vorkversteller, op maat gemaakt door Little Giant, fungeert hierbij als een klem om de kluit vast te grijpen zodat de boom niet omvalt tijdens het vervoeren.

 

Solitair boomkwekerij is gespecialiseerd in karaktervolle planten, haagstructuren in grote maten, meerstammige en hoogstammige solitairs en dit alles in strak gesnoeide vormen. Dirk Cools streeft ernaar samen met zijn team telkens weer planten van topkwaliteit te leveren en zijn collectie voortdurend te vernieuwen. Dit is ook waar wij bij Hermans Heftrucks naar streven. Samen met de klant komen tot kwaliteitsvolle oplossingen op maat met nadruk op vernieuwing.

Meer over verreikers?

Ontdek ons aanbod Merlo verreikers hier.

Recent Hefnieuws
Toyota BT Tyro elektrische transpalletten en stapelaars

Eerste indruk: Toyota BT Tyro instapmodellen

Onder de familienaam BT Tyro lanceert Toyota elektrische transpalletten en stapelaars met lithium batterijen voor lichte toepassingen. Wij geven onze eerste indruk.

Lees meer
Merlo verreiker in het water op Antarctica

Merlo verreikers op de Zuidpool

Deze prachtige foto werd genomen op Antarctica. Ja u ziet het goed, er rijden zelfs Merlo verreikers rond op de zuidpool. En dat al sinds 1985.

Lees meer