Ultra boom hoogwerker JLG 1250AJP

Doorheen de jaren zijn reeds 15.000 heftrucks, hoogtewerkers, verreikers en andere machines de revue gepasseerd bij Hermans Heftrucks. Een 1000-tal daarvan maakt momenteel deel uit van de verhuurvloot of staat als stockmachine te koop.

Het bereiken van deze mijlpaal werd gevierd met de aankoop van een extra JLG 1250AJP Ultra Boom. Wanneer je werk zowel grote hoogte als reikwijdte vereist, is de JLG 1250AJP je ideale partner. Deze diesel knikhoogwerker heeft een werkhoogte van 40 m en een reikwijdte van ruim 19 m. Dankzij de 230 kg onbeperkte capaciteit kunnen twee personen met materiaal  zonder moeite de hoogte in. Bovendien is de JLG 1250AJP uitgerust met een 4000 W stroomgroep die 230 V rechtstreeks in de werkkooi levert.

“De vraag naar deze ultra-hoogwerkers stijgt enorm . Deze 40 m hoogwerker is dus een mooie, maar vooral noodzakelijk aanvulling van ons verhuurgamma”
- Rental manager Geert Hermans.

De machine beschikt over nog enkele bijzondere troeven. Zo zorgt het gepatenteerde QuikStik® ontwerp voor aanzienlijke kortere hef- en daalcyclussen (in 95 seconden van aan de grond tot 36,5 m). Verder zorgen de vierwielaandrijving en vierwielbesturing plus een oscillerende as voor indrukwekkende werkprestaties. En om het plaatje helemaal compleet te maken zorgt de dubbele platformcapaciteit met een maximale werklast van 450 kg voor meer veelzijdigheid en productiviteit.
 

Een hoogwerker huren?

Ontdek ons aanbod hoogwerkers hier.

Recent Hefnieuws
Toyota BT Tyro elektrische transpalletten en stapelaars

Eerste indruk: Toyota BT Tyro instapmodellen

Onder de familienaam BT Tyro lanceert Toyota elektrische transpalletten en stapelaars met lithium batterijen voor lichte toepassingen. Wij geven onze eerste indruk.

Lees meer
Merlo verreiker in het water op Antarctica

Merlo verreikers op de Zuidpool

Deze prachtige foto werd genomen op Antarctica. Ja u ziet het goed, er rijden zelfs Merlo verreikers rond op de zuidpool. En dat al sinds 1985.

Lees meer